3-in-1 control box troubleshooting

Post Reply
Jimbrowski
Posts: 3
Joined: Sun Mar 12, 2017 11:46 am

3-in-1 control box troubleshooting

Post by Jimbrowski » Fri Mar 31, 2017 9:59 am

I have a new i3 pro a with a 3-in-1 control box. When I plug it in and turn it on, nothing happens.

Is there a schematic I can use for troubleshooting? Is there a troubleshooting page somewhere in this forum (I've looked, but I haven't found it yet!)

Thank you.

Newopint95
Posts: 76
Joined: Sun Mar 12, 2017 8:14 pm

Re: 3-in-1 control box troubleshooting

Post by Newopint95 » Sat Apr 01, 2017 7:43 pm

What voltage do you have in your area? If you have 120v at the wall and did not change the setting on the power supply from 240v setting to the 120v setting nothing will happen.

Jimbrowski
Posts: 3
Joined: Sun Mar 12, 2017 11:46 am

Re: 3-in-1 control box troubleshooting

Post by Jimbrowski » Sat Apr 01, 2017 8:07 pm

Thanks for your reply! I am in the US, and I had moved the switch to 110 before I plugged it in and hit power switch.

I found this post (viewtopic.php?f=18&t=18061), so I'll work through those steps unless anyone has different advice.

I am still looking for a schematic for the power system unit.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 24 guests