Help 3dtouch auto leveing

Post Reply
Antude
Posts: 10
Joined: Fri Aug 26, 2016 2:52 am

Help 3dtouch auto leveing

Post by Antude » Sat Jun 24, 2017 1:54 pm

Good morning, I recently installed a 3Dtouch sensor on my i3 pro b printer.
You have been running 5 impressions.
The sensor is faulty. It ejects the sensor axis, but can not re-enter, so the alarm is activated.

I've made the critical point adjustment, as specified in the abnormal video performance.

I checked the voltage between the cable, Brown (-, GND) and red (+ 5V) and it is correct.

Could it be a problem with the orange control cable?

Or from my GT2560 will not generate the signal on the orange control cable.

How can I check if the board generates the signal correctly?

I tested with the Repetier Host using the code M280 P0 S160 the alarm was disabled. With the codes M280 P0 S10 works and ejects the sensor.
But the M280 P0 S90 does not succeed in causing the shaft to retract.
And then the alarm is triggered.
https://youtu.be/0r9wSq4MXOs

User avatar
William
Site Admin
Posts: 4336
Joined: Tue Jun 07, 2016 9:38 am

Re: Help 3dtouch auto leveing

Post by William » Wed Jun 28, 2017 5:58 pm

I think you need to change a new 3D Touch ,your 3D Touch is out of work now.
-Keep your mind and try to test it. :)
-Everything will be fun!-Support all Getech printer.
-You can ask me the questions and I will kindly reply.
-Respect others is the best way you can get help!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests