Impossible to print with only E1

Post Reply
maxbas@inwind.it
Posts: 1
Joined: Mon Mar 06, 2017 9:31 pm

Impossible to print with only E1

Post by maxbas@inwind.it » Sat Jun 22, 2019 2:13 pm

I have an A20M printer and I use repetier as a slicer software.
If I try to print with only E1, the printer executes homing and bed leveling, heats up the hotbed and start printing without heating the noozle.
This is a problem with my printer or it also happens to others?
Thanks

User avatar
William
Site Admin
Posts: 6330
Joined: Tue Jun 07, 2016 9:38 am

Re: Impossible to print with only E1

Post by William » Sat Jun 22, 2019 3:22 pm

Hi, the slicing software should be the default one for the extruder. for fast heat modify your slicer script to first set bed and extruder temp. fast and then wait for the target temperature.
-Keep your mind and try to test it. :)
-Everything will be fun!-Support all Getech printer.
-You can ask me the questions and I will kindly reply.
-Respect others is the best way you can get help!

rogerio53
Posts: 19
Joined: Mon Jul 09, 2018 4:17 am
Location: Portugal

Re: Impossible to print with only E1

Post by rogerio53 » Fri Jul 19, 2019 2:59 am

It´s happening to me too and not yet found a solution.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 19 guests